Privacy Policy

Privacy

Via deze Privacy Policy informeert BouwCirkel u over de wijze waarop binnen onze organisatie wordt omgegaan met uw persoonsgegevens. BouwCirkel is de verantwoordelijke voor de verwerking van uw persoonsgegevens. BouwCirkel respecteert uw privacy en wij houden ons aan de regels die de Wet bescherming persoonsgegevens stelt. In deze verklaring leggen wij uit welke gegevens wij van u nodig hebben en waarvoor BouwCirkel ze gebruikt.

De verantwoordelijke voor de gegevensverwerking is de Stichting BouwCirkel, gevestigd op de Gildenstraat 27, 7005 BL in Doetinchem.

Opslag van uw gegevens

BouwCirkel verwerkt de persoonsgegevens die wij van u of van uw werkgever ontvangen. Het gaat bijvoorbeeld om gegevens die BouwCirkel ontvangt bij aanmelding voor een cursus, aanvraag van een brochure, aanmelding voor een nieuwsbrief of als u telefonisch of per e-mail contact met BouwCirkel opneemt. Wij verzamelen en bewaren onder andere de volgende persoonsgegevens:

  • Naam (voor- en achternaam), adres en overige contactgegevens.
  • Gegevens met betrekking tot de cursus waarvoor u zich heeft aangemeld, inclusief betalingsgegevens.
  • Uw feedback over de cursus en overige informatie die u geeft.
  • Persoonsgegevens in het kader van de cursus, zoals uw aanwezigheid, eventuele resultaten en of u de cursus (met goed gevolg) heeft afgerond.

Gebruik van uw gegevens

BouwCirkel gebruikt uw persoonsgegevens voor de volgende doelen:

  • Registratie en administratieve afhandeling van uw deelname aan de door u gekozen cursus.
  • Verzorging van de door u gekozen cursus.
  • Analyses uitvoeren zodat BouwCirkel zijn dienstverlening kan verbeteren.
  • Advies geven over een te volgen cursus.
  • U op de hoogte te houden van al onze diensten en producten.
  • U de door u gevraagde documenten/inlichtingen te sturen en op uw vragen te reageren.

Verdere toelichting

  • BouwCirkel anonimiseert de persoonsgegevens die BouwCirkel gebruikt voor analyses. In onze analyses bent u daardoor onherkenbaar.
  • BouwCirkel kan uw persoonsgegevens beschikbaar stellen aan organisaties in verband met het uitvoeren van cao-verplichte cursussen. Dit beperkt BouwCirkel tot een minimum.
  • In sommige gevallen werkt BouwCirkel samen met externe dienstverleners, zoals docenten en examenbureaus. Zij mogen uw gegevens alleen gebruiken voor de uitvoering van die diensten die in het belang zijn van uw cursus. Zij mogen u niet voor andere doelen benaderen of uw gegevens doorgeven aan andere partijen.
  • Tot slot, het kan zijn dat BouwCirkel door overheidsinstanties of andere partijen wettelijk wordt verplicht om uw gegevens te delen. BouwCirkel deelt dan alleen de strikt noodzakelijke gegevens. 

Nieuwsbrief en abonneebestand

Met onze nieuwsbrief informeren wij geïnteresseerden over nieuws op het gebied van onze diensten en alles wat daarmee te maken heeft. Uw e-mailadres voegt BouwCirkel alleen toe aan zijn lijst met abonnees als u hier toestemming voor geeft. Iedere nieuwsbrief bevat een link waarmee u zich kunt afmelden en/of uw voorkeuren kunt aanpassen.

Beveiliging en bewaartermijn van uw gegevens

BouwCirkel beschermt uw persoonsgegevens tegen misbruik en toegang door ongeautoriseerde personen via de technieken die daarvoor beschikbaar zijn op dit moment. BouwCirkel bewaart uw persoonsgegevens zo lang als dit wettelijk verplicht is. In het belang van het verbeteren van zijn diensten kan BouwCirkel uw gegevens langer bewaren, maar in dat geval zal BouwCirkel de gegevens altijd anonimiseren.

Uw gegevens inzien, verbeteren, bijwerken en verwijderen

U mag altijd uw persoonsgegevens inzien en/of verbeteren of bijwerken.
Daarnaast kunt u BouwCirkel vragen uw gegevens te wissen en niet meer te gebruiken. In een aantal gevallen kunt u aangeven dat u wilt dat BouwCirkel uw gegevens beperkt gebruikt.

Wilt u een van bovenstaande acties uitvoeren? Neem dan telefonisch contact met ons op. BouwCirkel reageert zo snel mogelijk, maar in elk geval binnen 4 weken, op uw verzoek. Als u uw gegevens wilt laten verwijderen, controleert BouwCirkel eerst of dit wettelijk (al) is toegestaan. Wanneer BouwCirkel volgens de wet uw gegevens (nog) niet mag verwijderen, zal BouwCirkel u dit laten weten en aangeven op welk eerstvolgende moment BouwCirkel uw gegevens wel kan verwijderen.

Gebruik en werking van cookies

Cookies, of vergelijkbare technieken, die wij gebruiken

BouwCirkel maakt op zijn website gebruik van cookies. Cookies zijn kleine tekstbestanden die automatisch op uw computer komen te staan wanneer u internet gebruikt. Een cookie legt bijvoorbeeld vast welke webpagina\'s u bekijkt en welke opties u gebruikt. BouwCirkel gebruikt deze gegevens onder andere om zijn website gebruiksvriendelijker te maken. Naast cookies die ervoor zorgen dat u bijvoorbeeld gegevens maar één keer hoeft in te vullen, maakt BouwCirkel gebruik van functionele, analytische cookies.

Functionele cookies

Bij het bezoeken van de website zullen zonder uw toestemming geen persoonsgegevens door ons worden verzameld. Wij registreren wel gegevens die geen persoonlijke informatie bevatten, zoals het IP-adres van uw computer, het tijdstip van opvraging en gegevens die uw browser meestuurt. Dit om inzicht te krijgen in de wijze waarop onze website wordt gebruikt. Het kan voorkomen dat op bepaalde delen van onze website om persoonsgegevens wordt gevraagd, bijvoorbeeld voor het aanvragen van informatie of het downloaden van een brochure. Deze informatie zal door ons uitsluitend worden gebruikt voor het omschreven doeleinde en worden bewaard zolang als naar de aard van het formulier en de inhoud van uw email nodig is voor de volledige beantwoording en afhandeling daarvan. Bij het verzenden van formulieren wordt ook het IP-adres genoteerd. Dit om in voorkomende gevallen te kunnen nagaan of ten onrechte gebruik wordt gemaakt van persoonsgegevens.

Analytische cookies

Wij maken gebruik van Google Analytics om bij te houden hoe onze website wordt gebruikt en hoe effectief onze Adwords-advertenties bij Google zoekresultaatpagina’s zijn. De hierdoor verkregen informatie wordt, inclusief uw IP adres, overgebracht naar en door Google opgeslagen op servers in de Verenigde Staten. Lees het privacybeleid van Google voor meer informatie en ook het specifieke privacybeleid van Google Analytics. Google gebruikt deze informatie om bij te houden hoe onze website wordt gebruikt, om rapporten over de website aan ons te kunnen verstrekken en om haar adverteerders informatie over de effectiviteit van hun campagnes te kunnen bieden. Google kan deze informatie aan derden verschaffen indien Google hiertoe wettelijk wordt verplicht, of voor zover deze derden de informatie namens Google verwerken. Wij hebben hier geen invloed op. Wij hebben Google niet toegestaan de verkregen analytics informatie te gebruiken voor andere Google diensten.

Wijzigingen Privacy- en cookieverklaring

BouwCirkel kan deze Privacy- en cookieverklaring wijzigen. Als u graag wilt weten hoe BouwCirkel uw gegevens beschermt en gebruikt en welke cookies BouwCirkel gebruikt voor welke doelen, raden we u aan deze Privacy- en cookieverklaring regelmatig te lezen. BouwCirkel heeft deze Privacy- en cookieverklaring voor het laatst gewijzigd op 1 juli 2018.

Logo
Slogan